Късмет с хороскопа на Марица!   ОВЕН Днес отлично ще решавате проблеми, които

...
Късмет с хороскопа на Марица!
 
ОВЕН
Днес отлично ще решавате проблеми, които
Коментари Харесай

Романтична среща за Раците, друга зодия сменя работата

Късмет с хороскопа на " Марица "!

 

ОВЕН

Днес чудесно ще решавате проблеми, които изискват креативност, въображение и ексцентричен взор върху нещата. Интуицията ще ви оказва помощ да се ориентирате бързо. Ще намерите общ език с хората към вас и ще съумеете да предотвратите спорове. Очаква ви забавно запознанство.

ТЕЛЕЦ

Успешен ден, който ще ви даде късмет да се справите чудесно с многото работа. Ще би трябвало да действате пламенно и бързо да решавате всички зараждащи въпроси. Не бъдете припрени, а умерено изчаквайте развиването на нещата. Денят не е подобаващ за бизнес диалози или покупко-продажби.

БЛИЗНАЦИ

Добро време за другарство и нови запознанства. Лесно ще извършите положително усещане на близките. Ще съумеете да ги заинтригувате, а най-после ще получите и тяхната поддръжка. Приятни безредици и страсти ще ви съпътстват през целия ден. Важни събития ще обиден фамилията ви.

РАК

Сложен ден, само че въпреки всичко ще имате своите триумфи. Въздържайте се от бързи решения, като анализирате своите неточности и се доверете на опита си. Нужен е сериозен метод към всичко, с което се захванете през днешния ден. Не подценявайте дребните неща. Вечерта се пригответе за сантиментална среща.

ЛЪВ

Този ден не е подобаващ за работа и търсене на отговори на значими въпроси. Опитайте да се откъснете от ежедневните проблеми и да насочите вниманието си към подготовката за значимите планове. Очаквайте положителни вести и оферти, които може да приемете незабавно.

ДЕВА

Благоприятно време, уместно за разискване на всевъзможни въпроси, свързани със фамилни каузи. Лесно ще убеждавате съперниците си и ще ги заинтригувате със своите хрумвания. Денят е подобаващ за довеждане докрай на стартирани задания. Не предприемайте нови инициативи. Отделете повече време за отмора. 

ВЕЗНИ

Ден, изпълнен с забавни събития. Не всичко ще се случва по този начин, както желаете, само че по пътя ви няма да има загради, които да не може да преодолеете. Съмненията и паниките няма да ви попречат да вземете верните решения. Мислете повече за бъдещите си проекти и намерете време за отмора.

СКОРПИОН

Благоприятен ден за другарство. Ще се срещнете с хора, които ще заинтригувате със своите хрумвания. Парични приходи ще решат значително, финансовите ви проблеми. Това ще ви разреши да зарадвате обичаните си хора. Не харчете цялата сума. Добри вести ще ви зарадват.

СТРЕЛЕЦ

Нищо не отлагайте през днешния ден и бъдете деликатни към детайлите. Ще може да решите значими въпроси и да оправите някои връзки, стига да деянията самообладание и самообладание. Разногласията ви ще останат в предишното. Смелите ви хрумвания ще получат непредвидена поддръжка.

КОЗИРОГ

Постарайте се рано да изготвите проект за деяние денем. По-добре е през днешния ден да не допускате инцидентни събития. Възможни са положителни вести отдалеко, а не са изключени и непредвидени срещи с другари. Периодът е добър за креативна активност. Очаквайте парични приходи.

ВОДОЛЕЙ

Ползотворен ден, изключително подобаващ да въведете ред в своите каузи или да помогнете на близки, попаднали в комплицирана обстановка. Енергични и решителни сте, не можете да седите със скръстени ръце и непрекъснато търсите излаз от заплетени обстановки. Ще получите непредвидени дарове.

РИБИ

Отличен ден да деянията вашите лидерски качества. Ще ръководите и вдъхновявате, ще заразявате близките със своите хрумвания. Интуицията ще ви помогне да избегнете ненужни спорове. Може да деянията самодейност и в персоналните си връзки, като поговорите искрено с значимите за вас хора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР